COMFIA

anar a men´┐Ż
anar a not´┐Żcies

[Negociacion Colectiva]  [Salud Laboral]  [Mujer]  [Prevision Social]  [Ciberderechos]  [Jornada]  [Salario]  [Formacion]  [Fusiones]  [Empleo]  [Beneficios Sociales]  [Socio Economico]  [Mobbing]  [Servicios]  [Elecciones]  [Carrera profesional]  [Internet]  [ofertasocio]  [ofertasmotor]  [ofertasvacaciones]  [ofertassalud]  [Consumo]  [Medio ambiente]  [RSE]  [externalizacion]  [Cooperaci´┐Żn]  [Ofertas del mes]  [Bsis]  [Huelga]  [Divulgacion]  [teletrabajo]  [elecciones sindicales]  [Reforma Laboral]  [Sector Financiero]  [ERTE]  

Noticies

GACETA SINDICAL

Los nuevos recortes anunciados por el Gobierno no van a quedar sin respuesta

Gaceta Sindical especial de la convocatoria de manifestaciones en todo el pa´┐Żs para protestar el 19 de julio contra los nuevos recortes anunciados por el presidente del Gobierno, que afectan a las personas en paro, a los empleados p´┐Żblicos, a los pensionistas y que generan m´┐Żs desempleo y recesi´┐Żn econ´┐Żmica.

COMFIA CCOO reclama garanties d'ocupaci´┐Ż en la reestructuraci´┐Ż que es produeixi despr´┐Żs de la recapitalitzaci´┐Ż de les entitats financeres

El Govern finalment es rendeix a l'evid´┐Żncia: "No hi ha reforma financera que valgui, ni per sanejar el sector, ni perqu´┐Ż circuli el Cr´┐Żdit, sense finan´┐Żament extern" Com CCOO assenyalem despr´┐Żs de les dues ´┐Żltimes reformes-RDLs 2/2012 i 18/2012 - la recapitalitzaci´┐Ż del sector s'havia de realitzar en quantitats suficients - estim´┐Żvem 60.000 milions d '´┐Ż -, no hi havia m´┐Żs remei que realitzar inicialment amb suports de capital p´┐Żblic - no nom´┐Żs amb noves provisions a pulm´┐Ż-i preferentment amb suports de fons de la UE.
2012-2014 publicado BOP

Convenio Colectivo de Oficinas y Despachos de Burgos

El presente Convenio obligar´┐Ż a todas las empresas presentes o futuras, cuyas actividades vienen recogidas en el art´┐Żculo segundo de este Convenio (oficinas y despachos) y cuyos centros de trabajo radiquen en Burgos capital o en la provincia, a´┐Żn cuando las empresas tuvieran su domicilio social en otra provincia.
JGA BBVA 2012 - BBVA Estatal

Intervenci´┐Żn de CCOO

Esta intervenci´┐Żn se hace en representaci´┐Żn de las acciones delegadas que constan en la Oficina del Accionista, y de la representaci´┐Żn del 42% de la plantilla de BBVA. Sirve para que la Junta General escuche con claridad y atenci´┐Żn nuestros planteamientos, tan interesados como el que m´┐Żs, en la estabilidad, el ´┐Żxito y el futuro de BBVA.
Concentraci´┐Ż sota el lema:´┐ŻSom bancaris i banc´┐Żries, no els banquers. Prou agressions!´┐Ż

COMFIA-CCOO denuncia les agressions que estan patint els treballadors i treballadores de banca i estalvi

Davant l´┐Żincrement de les pressions i agressions que reben els treballadors i treballadores de les caixes i bancs, COMFIA-CCOO de Catalunya (federaci´┐Ż dels serveis financers i administratius de CCOO de Catalunya) convoca als seus delegats i delegades a una primera acci´┐Ż pel proper divendres 2 de mar´┐Ż, una concentraci´┐Ż silenciosa de mitja hora, de 9.30 a 10 hores del mat´┐Ż, davant del Banc d´┐ŻEspanya, Pla´┐Ża Catalunya, per assenyalar a la ciutadania qui ha tingut en primera instancia la responsabilitat del control de les entitats financeres: el Banc d´┐ŻEspanya i en la seva aprovaci´┐Ż dels productes: la CNMV, que s´┐Żn els responsables d´┐Żaquestes situacions.
sectors financers

Nosaltres som els bancaris i les banc´┐Żries, NO som els banquers

Mil cinc-centes persones es reparteixen els 500 milions d'euros que suposen les remuneracions de les c´┐Żpules de direcci´┐Ż del Sector Financer. En relaci´┐Ż als resultats suposen un 2,10 % dels beneficis totals del sector i, paradoxalment, en les entitats que han rebut ajudes, consumeixen un 8,90 % del benefici. Tres dades de l'any 2010 per al conjunt de les 52 entitats que presenten un balan´┐Ż superior a 7.000 milions d'euros.
REMUNERACIONS CONSELLERS I ALTA DIRECCI´┐Ż DEL SECTOR FINANCER

LIMITACI´┐Ż REMUNERACIONS ENTITATS AMB AJUDES

Despr´┐Żs dels importants avan´┐Żos, en que hem col´┐Żlaborat a impulsar, en mat´┐Żria de transpar´┐Żncia i limitaci´┐Ż de remuneracions de les c´┐Żpules, especialment en entitats amb ajudes p´┐Żbliques.

COMFIA-CCOO valorem els avan´┐Żos, encara que seguim exigint sostenibilitat, transparencia, proporcionalitat i control de les remuneracions dels executius.

Convenio Colectivo de Mediaci´┐Żn de Seguros 2011-2012

El presente Convenio será de aplicación en todo el territorio del estado español y a las relaciones laborales de las empresas de mediación en seguros privados, cualquiera que sea su denominación. Duración: Desde 1 de enero del 2011 hasta 31 de diciembre de 2012.
estalvi

Assolit PREACORD de Conveni

Ahir dia 1 assol´┐Żem un Preacord de Conveni que concreta el marc que ja avan´┐Ż´┐Żvem en el nostre comunicat anterior, i que es portar´┐Ż a Mesa Oficial dimecres dia 8. Es refor´┐Ża aix´┐Ż el nostre marc de condicions laborals davant la reestructuraci´┐Ż del sector i les pr´┐Żximes modificacions legals.

Convenio Colectivo Oficinas y Despachos Zamora 2011-2013

De aplicaci´┐Żn a las empresas ubicadas en la provincia de Zamora y sus trabajadores, cuya actividad queda comprendida en el art´┐Żculo 1´┐Ż de la Ordenanza laboral de Oficinas y Despachos, que las partes en este punto le dan validez con car´┐Żcter de norma pactada.
Dem´┐Ż dijous, 26 de gener, al centre de Sant Cugat del Vall´┐Żs

COMFIA-CCOO convoca vaga per exigir a HP que aturin els acomiadaments i que renegoci´┐Ż el pla d´┐Żocupaci´┐Ż

Convocada vaga de dues hores a HP Outsourcing i HP Consultor´┐Ża y Aplicaciones el dimecres 25 i dijous 26 a tots els centres de l´┐Żestat per exigir que s'aturin els acomiadaments que s´┐Żeleven a 29 des de setembre de l´┐Żany passat i que puguin renegociar un Pla d'Ocupaci´┐Ż com t´┐Ż l'empresa en altres pa´┐Żsos europeus.
Vaga dimecres 21 de desembre de 12 a 14 hores

COMFIA-CCOO convoca vaga a HP OutSourcing i HP Consultor´┐Ża per exigir la paralitzaci´┐Ż dels acomiadaments injustificats

El Conflicte s'inici´┐Ż a l'octubre de l'any 2010 quan HP a Espanya va decidir acomiadar fins a un total de 100 persones, al mateix temps que registraven elevats beneficis i quan paral´┐Żlelament la subcontractaci´┐Ż s'ha incrementat per sobre del nombre d'acomiadats.
Jornada "Treball segur: treballar sense por"

COMFIA-CCOO exigeix millors mesures de protecci´┐Ż a les persones en el treball davant la viol´┐Żncia creixent

COMFIA-CCOO Catalunya ha realitzat el 30 de novembre a Barcelona una Jornada T´┐Żcnica sobre "Treball segur: Treballar sense por" amb l'assist´┐Żncia d'uns 50 delegats i delegades de prevenci´┐Ż, en la qual s'han analitzat les situacions de viol´┐Żncia externa a les quals estan exposades les plantilles en els diferents sectors que representa COMFIA.
Comunicats del 1 al 5

Estudi remuneracions consellers i alta direcci´┐Ż del sector financer Les propostes de COMFIA-CCOO

Reiterem la nostra exig´┐Żncia de m´┐Żxima TRANSPAR´┐ŻNCIA sobre remuneracions, pr´┐Żstecs i blindatges. Plantegem una LIMITACI´┐Ż i PROPORCIONALITAT de remuneracions de la c´┐Żpula. I exigim que la reestructuraci´┐Ż del sector es basi en el concepte de SOSTENIBILITAT i en els esfor´┐Żos compartits.
COMFIA-CCOO DENUNCIA REMUNERACIONS CONSELLERS I ALTA DIRECCI´┐Ż DEL SECTOR FINANCER

Comunicat 4 - Pr´┐Żstecs i blindatges de les c´┐Żpules

La dada: L'´┐Żrgan on es coneix amb detall i es fixa la pol´┐Żtica de remuneracions i altres condicions dels directius ´┐Żs la Comissi´┐Ż de Retribucions. Resulta singular constatar que en les Comissions de Retribucions de les 35 caixes, amb 3 membres cadascuna (105 integrants) solament hi ha 1 representant dels empleats, en concret en CEISS.
COMFIA-CCOO DENUNCIA REMUNERACIONS CONSELLERS I ALTA DIRECCI´┐Ż DEL SECTOR FINANCER

Comunicat 3 - Remuneracions desproporcionades

Les remuneracions de la c´┐Żpula del sector financer suposen prop de 500 milions d'euros i m´┐Żs d'un 2% dels beneficis. En l'ant´┐Żtesi del socialment responsable, ´┐Żneobanquers´┐Ż que aprofiten la conversi´┐Ż en Banc, les ajudes p´┐Żbliques i els esfor´┐Żos de la plantilla per multiplicar-se el sou.

« Anterior  1 [2] [3] [4] [5] [6] ... Siguiente »

Logos y Marcas propiedad de sus respectivos autores
Se permite la reproducci´┐Żn total o parcial de todos los contenidos siempre que se cite la fuente y se enlace con el original
a excepci´┐Żn de los que indique lo contrario
RSS ´┐Ż COMFIA-CCOO.[0] Accesibilidad - [8] Pol´┐Żtica de privacidad - [9] Contactar con Asociaci´┐Żn de Internautas