Socio Economico

anar a men´┐Ż
anar a not´┐Żcies

[Negociacion Colectiva]  [Salud Laboral]  [Mujer]  [Prevision Social]  [Ciberderechos]  [Jornada]  [Salario]  [Formacion]  [Fusiones]  [Empleo]  [Beneficios Sociales]  [Socio Economico]  [Mobbing]  [Servicios]  [Elecciones]  [Carrera profesional]  [Internet]  [ofertasocio]  [ofertasmotor]  [ofertasvacaciones]  [ofertassalud]  [Consumo]  [Medio ambiente]  [RSE]  [externalizacion]  [Cooperaci´┐Żn]  [Ofertas del mes]  [Bsis]  [Huelga]  [Divulgacion]  [teletrabajo]  [elecciones sindicales]  [Reforma Laboral]  [Sector Financiero]  [ERTE]  

Noticies

MOBILITZACI´┐Ż EUROPEA

10 de Mar´┐Ż - Manifestaci´┐Ż contra l'atur i la corrupci´┐Ż

El diumenge 10 de mar´┐Ż: MANIFESTACIONS a diferents ciutats contra l'atur i la corrupci´┐Ż , convocat´┐Żria impulsada per la Confederaci´┐Ż Europea de Sindicats (CES).

El domingo 10 de marzo MANIFESTACIONES en diversas ciudades contra el paro y la corrupci´┐Żn, convocatoria impulsada por la Confederaci´┐Żn Europea de Sindicatos (CES).

>> Barcelona ser´┐Ż a partir de les 12 h del mat´┐Ż i sortir´┐Ż des de la pla´┐Ża de Catalunya amb passeig de Gr´┐Żcia. 
>> Girona, tamb´┐Ż a les 12 h, des de la pla´┐Ża de la Independ´┐Żncia.
>> Lleida a les 12 h, des de Av. Catalunya / Av Blondel fins pla´┐Ża la Pau. 
>> Tortosa, a les 12 h, a l'edifici dels Sindicats.

JUNTA GENERAL DE ACCIONISTAS - BBVA ESTATAL

DELEGA LA REPRESENTACI´┐ŻN DE TUS ACCIONES EN COMFIA CCOO BBVA

La Junta se celebra en Bilbao, el pr´┐Żximo 15 de marzo. Los trabajadores y las trabajadoras queremos que nuestros intereses est´┐Żn representados y votar para que conste nuestra opini´┐Żn.

LA MOBILITZACI´┐Ż CONTINUA!

CCOO crida a la participaci´┐Ż ciutadana en les mobilitzacions en defensa dels nostres drets i contra l'atur, la corrupci´┐Ż i els desnonaments

Dimecres 23 de gener a les 18 hores MANIFESTACI´┐Ż en defensa de l'ocupaci´┐Ż al sector financer

Des de la DELEGACI´┐Ż DEL GOVERN c/ Mallorca, 278 per acabar -cap a les 20 h- davant el BANC D'ESPANYA Pla´┐Ża de Catalunya,17 - Barcelona.
COMUNICAT 14/02/13

La negociaci´┐Ż del conveni de REGISTRES DE LA PROPIETAT

Des de COMFIA-CCOO, entenem que la signatura d'un nou marc convencional no es va poder aprofitar, de cap manera, per retellar drets de cap classe, i per aix´┐Ż treballarem i aproparem postures amb les altres forces sindicals, amb l´┐Żobjectiu de fixar un nou marc convencional d'acord amb les noves realitats, que estableixi un sistema retributiu i de classificaci´┐Ż professional que sigui racional.
Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN

Butllet´┐Ż Setmanal

Adjuntem Butllet´┐Ż Setmanal (Any 2012 ´┐Ż Extra Hivern).

Cara i creu de les m´┐Żtues

A principis del mes de novembre la premsa econ´┐Żmica confirmava el que CCOO fa anys que denunciem: la doble mesura que utilitzen els governs per als salaris de directius de les M´┐Żtues d´┐ŻAccidents de Treball i per a les seves plantilles.

COMFIA-CCOO Catalunya celebra el seu IV Congr´┐Żs en el marc de la crisi en el sector financer i a portes d'una nova vaga general

El passat 12 de novembre es va celebrar a Barcelona el IV Congr´┐Żs sota el lema de ´┐ŻCOMFIA.cat, sumem PERSONES, TREBALL i DRETS"
Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN

ELS PRESSUPOSTOS GENERALS DESTRUIRAN M´┐ŻS OCUPACI´┐Ż

Uns pressupostos basats en injust´┐Żcies, a trav´┐Żs de retallades, amb una caiguda brutal de la inversi´┐Ż, un atac als salaris i al treball en les administracions p´┐Żbliques, i que sacrifiquen els est´┐Żmuls a l'activitat econ´┐Żmica i a la creaci´┐Ż d'ocupaci´┐Ż. Tot aix´┐Ż comportar´┐Ż menys consum i menys recursos a la protecci´┐Ż social i per a l´┐Żatur.

Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN

14 RAONS PER NO QUEDAR-TE SENSE FER RES.

Dedica 3 minuts a llegir aquestes raons, per que no ´┐Żs una convocat´┐Żria m´┐Żs, com a treballadors i treballadores d´┐Żuna empresa en plena reestructuraci´┐Ż, per les nostres fam´┐Żlies, pel nostre futur.

Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN

14N tamb´┐Ż t´┐Żafecta

Estem vivint una crisi d'una dimensi´┐Ż equivalent a la Gran Depressi´┐Ż del segle XX; haur´┐Żem d'abordar-la amb la voluntat pol´┐Żtica amb qu´┐Ż ho van fer els agents pol´┐Żtics i socials en els passats anys 70; i se'ns est´┐Ż aplicant un Pla d'Estabilitzaci´┐Ż ´┐Ża l'estil dels anys 50´┐Ż.

Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN

Butllet´┐Ż Setmanal

Adjuntem Butllet´┐Ż Setmanal (Any 2012 ´┐Ż Setmana: 29/10 - 04/11).
Contra les pol´┐Żtiques d'austeritat europees

#14N VAGA GENERAL

Lluita digital especial Vaga general  ++informaci´┐Ż

  GACETA SINDICAL  14N VAGA GENERAL HIST´┐ŻRICA!  

VIDEO 14N EL DIA DE VAGA GENERAL

Recull de premsa on surt COMFIA Catalunya i diverses galeries fotogr´┐Żfiques http://www.facebook.com/COMFIACCOOCatalunya

Iniciat el proc´┐Żs congressual IV Congr´┐Żs COMFIA-CCOO Catalunya

Concentracions dem´┐Ż dimecres davant del Banc d'Espanya

CCOO denuncia que el FROB planteja executar acomiadaments col´┐Żlectius en el Banc de Val´┐Żncia

La Federaci´┐Ż de Serveis Financers i Administratius COMFIA de CCOO de Catalunya convoca concentracions davant el Banc d'Espanya de diferents ciutats per manifestar la seva enorme preocupaci´┐Ż davant el punt d'inflexi´┐Ż que suposaria per al sector executar acomiadaments col´┐Żlectius al Banc de Val´┐Żncia aplicant la Reforma Laboral (indemnitzaci´┐Ż de 20 dies per any treballat) sense cap marge de negociaci´┐Ż. La direcci´┐Ż del FROB s'excusa que s´┐Żn imposicions de Brussel´┐Żles.
Banco de Valencia - BBVA Estatal

Hay que parar la aplicaci´┐Żn de la Reforma Laboral en el Sector Financiero.

CCOO y UGT vemos con enorme preocupaci´┐Żn el punto de inflexi´┐Żn que supone el planteamiento de Despidos Colectivos que est´┐Ż proponiendo el FROB en el Banco de Valencia, con la aplicaci´┐Żn pura y dura de la Reforma Laboral (20 d´┐Żas por a´┐Żo) sin querer dar ning´┐Żn margen a la negociaci´┐Żn.

[1] [2] [3] [4] [5] [6] ... Siguiente »

Logos y Marcas propiedad de sus respectivos autores
Se permite la reproducci´┐Żn total o parcial de todos los contenidos siempre que se cite la fuente y se enlace con el original
a excepci´┐Żn de los que indique lo contrario
RSS ´┐Ż COMFIA-CCOO.[0] Accesibilidad - [8] Pol´┐Żtica de privacidad - [9] Contactar con Asociaci´┐Żn de Internautas