Servicios

anar a men´┐Ż
anar a not´┐Żcies

[Negociacion Colectiva]  [Salud Laboral]  [Mujer]  [Prevision Social]  [Ciberderechos]  [Jornada]  [Salario]  [Formacion]  [Fusiones]  [Empleo]  [Beneficios Sociales]  [Socio Economico]  [Mobbing]  [Servicios]  [Elecciones]  [Carrera profesional]  [Internet]  [ofertasocio]  [ofertasmotor]  [ofertasvacaciones]  [ofertassalud]  [Consumo]  [Medio ambiente]  [RSE]  [externalizacion]  [Cooperaci´┐Żn]  [Ofertas del mes]  [Bsis]  [Huelga]  [Divulgacion]  [teletrabajo]  [elecciones sindicales]  [Reforma Laboral]  [Sector Financiero]  [ERTE]  

Noticies

Encara no est´┐Żs afiliat a CCOO? Ofertes i descomptes

M´┐Żs avantatges per els afiliats a CCOO

Una nova eina de CCOO que afavoreix als seus afiliats. Una web on podr´┐Żs trobar sobretot les ofertes d'´┐Żltima hora. Abans de viatjar, abans d'anar al teatre visita la web de CCOO. Aquesta et servir´┐Ż per trobar les millors ofertes en turisme, autom´┐Żbils, culturals, espectacles. Una web que anir´┐Ż creixent amb m´┐Żs informaci´┐Ż.
Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN

Mutua ADESLAS: Al 2013 tamb´┐Ż 39,00´┐Ż

Si ets d'Adeslas amb un altre col´┐Żlectiu, pots canviar-te sense modificar la p´┐Żlissa.

RECORDATORI LOTERIA DE NADAL 2012: FINS AL 5 DE DESEMBRE

Des de la Secci´┐Ż Sindical de CCOO volem compartir, com cada any, la sort i per aix´┐Ż us convidem a participar amb el nostre n´┐Żmero en el sorteig de la Loteria de Nadal, que se celebrar´┐Ż el dia 22 de Desembre de 2012.

Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN

LOTERIA DE NADAL 2012

Des de la Secci´┐Ż Sindical de CCOO volem compartir, com cada any, la sort i per aix´┐Ż us convidem a participar amb el nostre n´┐Żmero en el sorteig de la Loteria de Nadal, que se celebrar´┐Ż el dia 22 de Desembre de 2012.

Seguros Atlantis para la afiliaci´┐Żn a CCOO

Deducci´┐Ż de la quota d'afiliaci´┐Ż en la declaraci´┐Ż de la renda 2011

Si has cotitzat l´┐Żany complet has pagat a CCOO 130,20 euros

27-04-12 La quota d'afiliaci´┐Ż sindical a CCOO de 2011 t´┐Ż la consideraci´┐Ż de despesa dedu´┐Żble dels rendiments del treball.
COMFIA-CCOO del Grup Banc Sabadell convida a tots els afiliats i afiliades en les entrades de Port Aventura.

CCOO i PortAventura

04-04-12 COMFIA-CCOO del Grup Banc Sabadell convida a tots els afiliats i afiliades gaudir d´┐Żun descompte de 15 euros en les entrades de Port Aventura. Recorda que no hi ha vals, que nom´┐Żs has de presentar el carnet d´┐Żafiliat en la taquilla.

Gu´┐Ża de Servicios a la afiliaci´┐Żn COMFIA CCOO (actualizada Marzo 2011)

Gu´┐Ża de Servicios para la afiliaci´┐Żn a Comfia CC OO. Recopilaci´┐Żn de los servicios de nuestra web en un fichero Powerpoint y un PDF con enlaces a las correspondientes p´┐Żginas web. Vacaciones, viajes, consumo, ocio, motor, servicios, jur´┐Żdicos y otros.

Guia de Serveis per a l'afiliaci´┐Ż a Comfia CC OO

17-08-10 Guia de Serveis per a l'afiliaci´┐Ż a Comfia CC OO. Recopilaci´┐Ż dels serveis de la nostra web en un fitxer Powerpoint i un PDF amb enlla´┐Żos a les corresponents p´┐Żgines web. Vacances, viatges, consum, oci, motor, serveis, jur´┐Żdics i altres  Guia de Serveis Comfia CCOO

Ofertes a Balnearis per afiliats CCOO

Spa's, Balnearis, Talasoterapia. aromaterapia, massatges, tractaments... Relaxa't uns dies o unes hores. Descomptes especials per a afiliats i afiliades a CCOO

CCOO posa en marxa un servei d´┐Żinformaci´┐Ż gratu´┐Żt sobre la Llei de Depend´┐Żncia

25 06 07 L´┐Żatenci´┐Ż a les persones en situaci´┐Ż de depend´┐Żncia ´┐Żs una conquesta sindical que posa en marxa un dret nou tant important com, en el seu dia, tamb´┐Ż ho van ser la universalitzaci´┐Ż de la sanitat o el reconeixement de les pensions no contributives. (PDF:Cat. / Cas.)

Acord amb Viajes Iberia

Comissions Obreres i el Grup Viajes Iberia, una de les m´┐Żs importants companyies del pa´┐Żs, tenen un acord de col´┐Żlaboraci´┐Ż, pel qual s'ofereixen importants descomptes als afiliats i afiliades del Sindicat, sobre els seus productes.

Logos y Marcas propiedad de sus respectivos autores
Se permite la reproducci´┐Żn total o parcial de todos los contenidos siempre que se cite la fuente y se enlace con el original
a excepci´┐Żn de los que indique lo contrario
RSS ´┐Ż COMFIA-CCOO.[0] Accesibilidad - [8] Pol´┐Żtica de privacidad - [9] Contactar con Asociaci´┐Żn de Internautas