Salud Laboral

anar a men´┐Ż
anar a not´┐Żcies

[Negociacion Colectiva]  [Salud Laboral]  [Mujer]  [Prevision Social]  [Ciberderechos]  [Jornada]  [Salario]  [Formacion]  [Fusiones]  [Empleo]  [Beneficios Sociales]  [Socio Economico]  [Mobbing]  [Servicios]  [Elecciones]  [Carrera profesional]  [Internet]  [ofertasocio]  [ofertasmotor]  [ofertasvacaciones]  [ofertassalud]  [Consumo]  [Medio ambiente]  [RSE]  [externalizacion]  [Cooperaci´┐Żn]  [Ofertas del mes]  [Bsis]  [Huelga]  [Divulgacion]  [teletrabajo]  [elecciones sindicales]  [Reforma Laboral]  [Sector Financiero]  [ERTE]  

Noticies

Prevenci´┐Ż de Riscos Laborals

Participa i ajuda a millorar el teu lloc i condicions de treball a Banc Sabadell

07-02-2013 Com  a conseq´┐Ż´┐Żncia dels importants canvis en les organitzacions i dels processos de globalitzaci´┐Ż actual, l´┐Żexposici´┐Ż als riscos psicosocials s´┐Żha fet m´┐Żs freq´┐Żent i intensa. Tamb´┐Ż ´┐Żs convenient i necess´┐Żria la seva identificaci´┐Ż, avaluaci´┐Ż i control amb el fi d´┐Żevitar els seus riscos associats per a la salut i la seguretat en el treball.

Centre Banc Sabadell de Sant Cugat del Vall´┐Żs

Avaluaci´┐Ż de riscos psicosocials

05-02-2013 ´┐ŻQu´┐Ż s´┐Żn els factors de riscos psicosocials? S´┐Żn aquelles caracter´┐Żstiques de les condicions de treball i de la seva organitzaci´┐Ż que poden afectar a la salut de les persones, mitjan´┐Żant mecanismes psicol´┐Żgics o fisiol´┐Żgics, als quals tamb´┐Ż denominem estr´┐Żs.
Torre Diagonal

La inspecci´┐Ż de treball hi interv´┐Ż

17-01-2013 Despr´┐Żs de la den´┐Żncia que Comfia-CCOO vam posar, la Inspecci´┐Ż de Treball va visitar la Torre el dia 11 de gener. El resultat de la visita va ser que la inspecci´┐Ż va instar el banc a fer un total de 14 accions correctores
SALUD LABORAL - BBVA ALICANTE

Pasi´┐Żn por... los horarios! = Presi´┐Żn (Alicante Sur)

Hace pocos d´┐Żas, concretamente el pasado 10/12/12 remitimos un escrito Pasi´┐Żn por´┐Ż los objetivos!=Presi´┐Żn,  y que a continuaci´┐Żn reproducimos (que os animamos a leer o releer en su caso ) en el que critic´┐Żbamos las malas pr´┐Żcticas llevadas a cabo por parte de los responsables para la consecuci´┐Żn de los tan temidos, como cuestionables objetivos.

Participaci´┐Ż activa de COMFIA-CCOO en les tasques de Prevenci´┐Ż de Riscos

Avaluacions de riscos al nou edifici CBS-Sant Cugat (B30)

13-12-2012 Des del mes de juliol l´┐Żempresa est´┐Ż fent les avaluacions de riscos del nou edifici del CBS - Sant Cugat, dels accessos i de les noves instal´┐Żlacions. Heu pogut comprovar aix´┐Ż que els delegats de CCOO, com correspon a la nostra responsabilitat com a delegats de prevenci´┐Ż, hem participat activament en aquesta tasca.

Salud Laboral - BBVA Estatal

Pasi´┐Żn por... los objetivos! = Presi´┐Żn

En nuestras numerosas visitas a los centros de trabajo, los delegados y delegadas de CC.OO, seguimos observando que, a pesar de la ´┐ŻPASI´┐ŻN POR LAS PERSONAS´┐Ż de la que tanto presume BBVA, las malas pr´┐Żcticas ejercidas por una parte de los responsables van en aumento. 

´┐Żs possible millorar la situaci´┐Ż

Torre Diagonal: fred i calor

13-09-2012 En les visites que fem regularment a l´┐Żedifici de la Torre, se´┐Żns han fet queixes per les defici´┐Żncies en la climatitzaci´┐Ż, ´┐Żs per aix´┐Ż que vam demanar al Servei de Prevenci´┐Ż prendre les mesures de la temperatura, la humitat i la velocitat de l´┐Żaire.

 

Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN

ATRACAMENTS A BMN.

Les ´┐Żltimes setmanes tres oficines de BMN a Madrid han patit un atracament. Un d´┐Żells amb arma de foc, retenint a un company de l´┐Żoficina. Aquest fet, no desitjable, ´┐Żs un risc que assumim involunt´┐Żriament els treballadors i treballadores del sector i que ´┐Żs la Direcci´┐Ż la que ha de procurar prendre les mesures adients de prevenci´┐Ż de riscos laborals per minimitzar al m´┐Żxim els riscos.

Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN

CCOO FOR´┐ŻA A LA DIRECCI´┐Ż DE BMN A ADEQUAR LLOCS DE TREBALL A LA NORMATIVA DE SALUT LABORAL

Al novembre de 2011, CCOO vam denunciar p´┐Żblicament a la Regi´┐Ż de M´┐Żrcia (circular 14.11.2011) defici´┐Żncies existents en la col´┐Żlocaci´┐Ż de dispensadors de bitllets en algunes oficines, que obligaven als seus usuaris i usu´┐Żries a adoptar postures molt for´┐Żades per treballar i que han provocat, en alguns casos, la baixa laboral.

Comfia-CCOO hem aportat moltes vegades les nostres propostes amb solucions possibles

La desorganitzaci´┐Ż del treball al grup Banc Sabadell perjudica la salut dels seus empleats i empleades

10-06-12 La situaci´┐Ż actual de p´┐Żrdua de drets i d'incompliment d'acords, des de Comfia-CCOO emprendrem altres mesures que puguin ser m´┐Żs contundents i eficaces per lluitar per la defensa de la salut i la seguretat dels treballadors del grup Banc Sabadell.
Recull NOT´┐ŻCIES: "SOM bancaris i banc´┐Żries NO els banquers"

Intervencions en la PREMSA de LUIS JIM´┐ŻNEZ (secretari general de COMFIA-CCOO Catalunya)


ABC PUNTO R´┐ŻDIO 01/06/12 - 12.45h - Tert´┐Żlia Protagonistes
LA VANGUARDIA 01/06/12 - declaracions
EL TRIANGLE 19/05/12 L'entrevista
Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN

EVITEU LES AGRESSIONS F´┐ŻSIQUES I VERBALS.

En aquests ´┐Żltims temps ens hem trobat que molts empleats i empleades de BMN han rebut algun tipus d´┐Żagressi´┐Ż verbal o fins i tot f´┐Żsica per part d´┐Żun petit sector de la clientela que, en un entorn econ´┐Żmic molt desgastat, descarrega tota la seva frustraci´┐Ż en nosaltres, els que treballem a les oficines.

COMFIA-CCOO exigeix mesures que solucionin o redueixin els problemes a la clientela i alhora als treballadors i treballadores

Som bancaris i banc´┐Żries no els banquers

18-05-12 El passat 8 de maig, COMFIA-CCOO, continuant amb la campanya "Som bancaris i banc´┐Żries no els banquers", ens vam concentrar davant de la CNMV i del Banc d´┐ŻEspanya, juntament amb d´┐Żaltres organitzacions i moviments socials, per tal de denunciar la dif´┐Żcil situaci´┐Ż que estem vivint els treballadors i treballadores del sector financer.
Concentraci´┐Ż sota el lema:´┐ŻSom bancaris i banc´┐Żries, no els banquers. Prou agressions!´┐Ż

COMFIA-CCOO denuncia que el Banc d´┐ŻEspanya ´┐Żs responsable de l´┐Żaugment de les agressions a les plantilles del sector financer

Uns cent cinquanta delegats i delegades de COMFIA-CCOO de Catalunya del sector financer han realitzat una concentraci´┐Ż silenciosa de mitja hora davant del Banc d´┐ŻEspanya per assenyalar a la ciutadania qui s´┐Żn els responsables de les agressions que reben els treballadors i treballadores de banca i estalvi i exigir a les entitats que adoptin urgentment totes aquelles mesures que solucionin o redueixin els problemes que afligeixen a la clientela i que previnguin i protegeixin a les seves plantilles.
Concentraci´┐Ż sota el lema:´┐ŻSom bancaris i banc´┐Żries, no els banquers. Prou agressions!´┐Ż

COMFIA-CCOO denuncia que el Banc d´┐ŻEspanya ´┐Żs responsable de l´┐Żaugment de les agressions a les plantilles del sector financer

02-03-12 Concentraci´┐Ż sota el lema:´┐ŻSom bancaris i banc´┐Żries, no els banquers. Prou agressions!´┐Ż


Concentraci´┐Ż sota el lema:´┐ŻSom bancaris i banc´┐Żries, no els banquers. Prou agressions!´┐Ż

COMFIA-CCOO denuncia les agressions que estan patint els treballadors i treballadores de banca i estalvi

Davant l´┐Żincrement de les pressions i agressions que reben els treballadors i treballadores de les caixes i bancs, COMFIA-CCOO de Catalunya (federaci´┐Ż dels serveis financers i administratius de CCOO de Catalunya) convoca als seus delegats i delegades a una primera acci´┐Ż pel proper divendres 2 de mar´┐Ż, una concentraci´┐Ż silenciosa de mitja hora, de 9.30 a 10 hores del mat´┐Ż, davant del Banc d´┐ŻEspanya, Pla´┐Ża Catalunya, per assenyalar a la ciutadania qui ha tingut en primera instancia la responsabilitat del control de les entitats financeres: el Banc d´┐ŻEspanya i en la seva aprovaci´┐Ż dels productes: la CNMV, que s´┐Żn els responsables d´┐Żaquestes situacions.

[1] [2] [3] [4] [5] [6] ... Siguiente »

Logos y Marcas propiedad de sus respectivos autores
Se permite la reproducci´┐Żn total o parcial de todos los contenidos siempre que se cite la fuente y se enlace con el original
a excepci´┐Żn de los que indique lo contrario
RSS ´┐Ż COMFIA-CCOO.[0] Accesibilidad - [8] Pol´┐Żtica de privacidad - [9] Contactar con Asociaci´┐Żn de Internautas