Reforma Laboral

anar a men´┐Ż
anar a not´┐Żcies

[Negociacion Colectiva]  [Salud Laboral]  [Mujer]  [Prevision Social]  [Ciberderechos]  [Jornada]  [Salario]  [Formacion]  [Fusiones]  [Empleo]  [Beneficios Sociales]  [Socio Economico]  [Mobbing]  [Servicios]  [Elecciones]  [Carrera profesional]  [Internet]  [ofertasocio]  [ofertasmotor]  [ofertasvacaciones]  [ofertassalud]  [Consumo]  [Medio ambiente]  [RSE]  [externalizacion]  [Cooperaci´┐Żn]  [Ofertas del mes]  [Bsis]  [Huelga]  [Divulgacion]  [teletrabajo]  [elecciones sindicales]  [Reforma Laboral]  [Sector Financiero]  [ERTE]  

Noticies

ERE en Oesia. No se encuentran razones que justifiquen dicho procedimiento


La Secci´┐Żn Sindical de CCOO en Oesia, no encuentra razones que justifiquen dicho procedimiento.
En aras de facilitar la negociaci´┐Żn, se constituye la mesa de negociaci´┐Żn con la siguiente
composici´┐Żn proporcional a  la RLT en la empresa:

Pr´┐Żxima reuni´┐Żn, el jueves 24/01/2013

´┐ŻEl ERE en Oesia lo vamos a parar! Contamos con el apoyo de todos y todas!

Asambleas sobre el proceso de ERE en Oesia Networks 17 de Enero, Convocatorias


En dicha asamblea se informar´┐Ż sobre el proceso de ERE que Oes´┐Ża tiene previsto realizar, las acciones que se est´┐Żn llevando a cabo sobre el mismo y conocer vuestra opini´┐Żn al respecto.

Es muy importante tu asistencia, para comprender c´┐Żmo se va a desarrollar este proceso y tener vuestro feedback sobre el mismo.

Convocades vagues parcials tots els dilluns a partir del 21 de gener

COMFIA-CCOO mant´┐Ż les mobilitzacions a NovaGalicia Banco en defensa de l'ocupaci´┐Ż i rebuig a l'ERO

Avui dimarts 15 de gener s'han realitzat concentracions de delegats i delegades de 10'00 a 12'00 hores davant les oficines principals de NovaGalicia Banco (EVO-NCG) a Barcelona, A Coru´┐Ża, Le´┐Żn, Gij´┐Żn, Madrid i Val´┐Żncia, el mateix dia en qu´┐Ż s'inicia el per´┐Żode establert de consultes de 30 dies per l'ERO que NovaGalicia Banco vol imposar. COMFIA-CCOO considera aquest nou ERO "salvatge, desproporcionat i injust".

Nuevo ERE en Oes´┐Ża


Compa´┐Żeras y compa´┐Żeros 

Hoy d´┐Ża 15 la Direcci´┐Żn de la compa´┐Ż´┐Ża nos ha comunicado su intenci´┐Żn de apertura de un nuevo proceso de ERE. 

El pr´┐Żximo jueves 17 se convocar´┐Żn asambleas. En cada territorio se anunciar´┐Ż la hora y el lugar para informar al respecto. 

Dada la importancia del tema os rogamos m´┐Żxima asistencia.

Compromessos amb el Conveni... al contrari que la Patronal

Aprofitem aquests darrers dies de l'any per fer-vos una valoraci´┐Ż de com est´┐Ż la negociaci´┐Ż del conveni. Malauradament, hem vist un 2012 en el que s'ha hagut de renunciar a una part de la revisi´┐Ż salarial del 2011, la qual cosa va fer que la negociaci´┐Ż del conveni comenc´┐Żs molt m´┐Żs tard. Aquestes darreres setmanes estem veient, a m´┐Żs, que la negociaci´┐Ż no avan´┐Ża com hauria.
14n huelga general - bbva estatal

14N tarea de todos

Te facilitamos el Comunicado, que ha editado COMFIA-CCOO, ante la Convocatoria de la jornada de Huelga General del 14 de noviembre.
14N Huelga General - BBVA Estatal

14 Razones para secundar la HG el 14 de noviembre

CCOO ha editado un documento informativo en forma de octavilla en el que explica las 14 Razones para que todos secundemos la Huelga General el pr´┐Żximo 14 de Noviembre.
FROB: NO ALS ACOMIADAMENTS!

CAL PARAR L'APLICACI´┐Ż DE LA REFORMA LABORAL EN EL SECTOR FINANCER

MANIFESTEM EL NOSTRE REBUIG: Concentracions a Val´┐Żncia dies 5 i 9 de novembre. Manifestaci´┐Ż de fam´┐Żlies afectades per al dia 6. Concentracions arreu de l'estat el dia 7 de novembre. I el 14 de novembre VAGA GENERAL!
ERO BS-CAM Principi d'acord firmat

Tots els sindicats de Banco CAM hem signat un principi d'acord.

10-10-2012 Despr´┐Żs d´┐Żun llarg per´┐Żode de negociacions, sobre la mitjanit del 9 d´┐Żoctubre, la totalitat dels Sindicats de Banco CAM hem arribat a un principi d´┐Żacord quant a les condicions que regiran el proper ajust de plantilla a realitzar a Banco CAM fins al proper dia 31-12-2013. (Veure documents adjunts)
Mobilitzacions ERO BS-CAM

Concentracions a Oscar Espl´┐Ż a Alacant i Torre Diagonal a Barcelona

04-10-2012 Despr´┐Żs de l'esfor´┐Ż realitzat per tots els representants sindicals i davant del poc inter´┐Żs del banc per acostar posicions, continuem amb les mobilitzacions. (Veure document adjunt)

7 de octubre - BBVA Estatal

Convocatorias, horarios y lugares Manifestaciones 7 de octubre

Para impedir m´┐Żs paro, m´┐Żs recortes y menos protecci´┐Żn social.
LA MOBILITZACI´┐Ż CONTINUA!!

CCOO i la Plataforma Prou Retallades convoquen manifestaci´┐Ż en el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne

La Jornada Mundial pel Treball Digne, organitzada per la Confederaci´┐Ż Sindical Internacional (CSI), se celebra el 7 d´┐Żoctubre cada any des del 2008. Enguany CCOO convoca a Barcelona una manifestaci´┐Ż conjuntament amb UGT, USOC i la Plataforma Prou Retallades a Barcelona, el proper diumenge, dia 7, que comen´┐Żar´┐Ż a les 11.30 del migdia a la Pla´┐Ża Urquinaona, cru´┐Żlla amb Ronda de Sant Pere. Aquesta manifestaci´┐Ż ser´┐Ż una de les moltes que estan convocades arreu de l´┐ŻEstat.
ERE Sabadell-CAM: Reunions dels d´┐Żas 18 i 19 de setembre. Decepcionant proposta de l'empresa

Proposta conjunta de tota la representaci´┐Ż sindical de Banco CAM, excepte SICAM

20-09-2012 La proposta del BS quant a prejubilacios ´┐Żs m´┐Żs barata que un acomiadament de 45 dies. En el que es refereix a les extincions de contracte, ofereix una indemnitzaci´┐Ż de 20 dies per any treballat.  Els sindicats de Banco CAM preparen un calendari de mobilitzacions´┐Żconcentracions.

#15S un ´┐Żxit - La mobilitzaci´┐Ż continua - Refer´┐Żndum JA!

Multitudin´┐Żria marxa a Madrid contra les retallades

Unitat sindical a la CAM. Primera reuni´┐Ż ERE.

Comunicat conjunt de CCOO, UGT, CGT, ALTA i CSICA.

07-09-2012 L´┐Żempresa va entregar a la representaci´┐Ż sindical aquest 7 de setembre, la documentaci´┐Ż oficial necess´┐Żria per l´┐Żobertura del per´┐Żode de consultes previ a l´┐Żacomiadament col´┐Żlectiu, sense realitzar cap explicaci´┐Ż ni aclariment, i ens ha citat per a la propera reuni´┐Ż que es portar´┐Ż a terme els dies 13 i 14 de setembre.
POSA'T EN MARXA!

Marxa a Madrid el 15 de setembre

Anem tots i totes a Madrid el dia 15 de setembre a la gran mobilitzaci´┐Ż per denunciar les pol´┐Żtiques d'austeritat i les retallades socials i laborals aplicades pels governs, convocada per CCOO, UGT i un gran nombre d´┐Żorganitzacions i col´┐Żlectius socials. Ja us podeu apuntar als autocars

[1]  Siguiente »

Logos y Marcas propiedad de sus respectivos autores
Se permite la reproducci´┐Żn total o parcial de todos los contenidos siempre que se cite la fuente y se enlace con el original
a excepci´┐Żn de los que indique lo contrario
RSS ´┐Ż COMIFA - CCOO.[0] Accesibilidad - [8] Pol´┐Żtica de privacidad - [9] Contactar con Asociaci´┐Żn de Internautas