Medio ambiente

anar a men´┐Ż
anar a not´┐Żcies

[Negociacion Colectiva]  [Salud Laboral]  [Mujer]  [Prevision Social]  [Ciberderechos]  [Jornada]  [Salario]  [Formacion]  [Fusiones]  [Empleo]  [Beneficios Sociales]  [Socio Economico]  [Mobbing]  [Servicios]  [Elecciones]  [Carrera profesional]  [Internet]  [ofertasocio]  [ofertasmotor]  [ofertasvacaciones]  [ofertassalud]  [Consumo]  [Medio ambiente]  [RSE]  [externalizacion]  [Cooperaci´┐Żn]  [Ofertas del mes]  [Bsis]  [Huelga]  [Divulgacion]  [teletrabajo]  [elecciones sindicales]  [Reforma Laboral]  [Sector Financiero]  [ERTE]  

Noticies

Nueva Sede - BBVA Madrid

Qu´┐Ż es un Plan de Movilidad

La finalidad de un Plan de Movilidad Sostenible como el que proponemos, es reconducir los desplazamientos que se efect´┐Żan diariamente a los centros de trabajo, hacia modos de transporte social y ambientalmente m´┐Żs sostenibles.
Ho diu la sent´┐Żncia de mar´┐Ż de 2007 del Tribunal Superior de Just´┐Żcia d'Ast´┐Żries (TSJA)

INSISTIM: El BancSabadell ha de costejar els despla´┐Żaments inferiors a 25 km

03-08-10 La Direcci´┐Ż de RRHH del Banc Sabadell es nega a pagar les despeses que generen els despla´┐Żaments inferiors a 25 km per aplicaci´┐Ż de l'article 30 del Conveni Col´┐Żlectiu de Banca. S´┐Ż, sense vergonya, l'empresa no compensa els despla´┐Żaments del molts companys perqu´┐Ż considera que el Conveni no l'obliga a fer-lo i en la seva normativa interna estableix que no ho ha de fer.
Davant dels trasllats: Els treballadors no hem de renunciar als nostres drets, els tenim

Banc Sabadell vulnera el Conveni en els trasllats d'empleats

28-10-2008  El Conveni Col´┐Żlectiu ´┐Żs clar: El trasllat s'ha de comunicar com a m´┐Żnim 30 dies, tant als treballadors com als seus representants legals. Publicaci´┐Ż ´┐Żnicament disponible en castell´┐Ż
Un aspecte positiu a destacar ha estat que la plantilla del CAR. ´┐Żs volunt´┐Żria

Arranca el CAR de Madrid

29 09 2008 Un aspecte negatiu important ´┐Żs la ubicaci´┐Ż del centre: amb dues estacions de metro a vint mintus caminant, sense Renfe, gaireb´┐Ż sense possibilitats d'aparcament i amb poca oferta de restauraci´┐Ż.

Es crea en breu el gestor de mobilitat qui ha de vetllar per la correcta execuci´┐Ż del pla

Millorant l´┐Żaccessibilitat al pol´┐Żgon de Can Sant Joan

27 06 08 El pla de mobilitat inclou millores per la mobilitat a peu (arranjament voreres, guals, il´┐Żluminaci´┐Ż, senyalitzaci´┐Ż), mobilitat en transport privat (creaci´┐Ż de noves rotondes, nous vials) i molts altres aspectes que s´┐Żn dif´┐Żcils de recollir en aquest comunicat.
N´┐Żmero especial de la revista de la secci´┐Żn sindical estatal de CCOO en Atos Origin

N´┐Żmero ESPECIAL de Medio Ambiente

Les nostres propostes pal´┐Żliaran els possibles perjudicis que es puguin crear a la plantilla de Banc Sabadell

CAR de Madrid

21 05 08 L´┐Żestalvi de despeses de l´┐Żempresa no pot comportar un increment de despeses per als treballadors, sigui en temps o en diners per al despla´┐Żament, el dinar o per all´┐Ż que m´┐Żs ens preocupa: la p´┐Żrdua de qualitat de vida. (document CAS)
PEIT - BBVA DT Sur

Concentraci´┐Żn de Delegados/as reclamando negociar los proyectos Vel´┐Żzquez y Clima.

Delegados y Delegadas de CCOO, CCP y CGT de la Direcci´┐Żn Territorial Sur hemos entregado un escrito al Director de RRHH reclamando negociaci´┐Żn de los proyectos Vel´┐Żzquez y Clima.En una concentraci´┐Żn en Sevilla, que se ha iniciado en la Oficina Central de c/ Rioja, en Pl. de la Magdalena, y se ha desplazado hasta la sede de la c/ Radio Sevilla, m´┐Żs de 120 Delegados y Delegadas han hecho, hoy d´┐Ża 29, manifestaci´┐Żn de la inquietud y desconfianza que siente la plantilla ante la implantaci´┐Żn unilateral de estos proyectos.

Supressi´┐Ż d´┐Żaparcaments del centre corporatiu de Sant Cugat

Convocatoria d'assemblea informativa

14 01 08 Convoquem a una ASSEMBLEA que tindr´┐Ż lloc el dimarts 15 de gener a les 15 hores a les escales de davant del restaurant SODEXHO.

240 places d´┐Żaparcament menys a la B-30

Supressi´┐Ż d´┐Żaparcaments al centre corporatiu de B.Sabadell

20 12 07. El 13 de novembre passat vam mantenir una reuni´┐Ż amb l´┐Żempresa en qu´┐Ż vam parlar d´┐Żaquesta q´┐Żesti´┐Ż i se´┐Żns va confirmar que a partir del dia 8 de gener es suprimirien 240 places d´┐Żaparcament i que caldria buscar solucions per a aquesta problem´┐Żtica.

El cambio clim´┐Żtico en Espa´┐Ża: Informes

El calentamiento del sistema clim´┐Żtico es inequ´┐Żvoco, tal y como se hace evidente en la actualidad por las observaciones de los aumentos en las temperaturas medias globales del aire y el oc´┐Żano, el derretimiento disperso de nieve y hielo, y el aumento global del nivel medio del mar

Davant el canvi clim´┐Żtic: actua ja

14 11 07 Nova convocat´┐Żria de desconnexi´┐Ż el´┐Żctrica. (PDF:Cat. / Cas.)

Durant el mes d´┐ŻAgost, millora l´┐Żaccesibilitat al pol´┐Żgon de Can Sant Joan

01 08 07 Des de la secci´┐Ż sindical de CCOO del Banc de Sabadell hem promogut una reclamaci´┐Ż a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya per la manca de serveis durant el mes d´┐Żagost en la parada del bus llan´┐Żadora de Sharp/Banc Sabadell, en que la freq´┐Ż´┐Żncia de pas era de una bus cada hora a excepci´┐Ż de primera hora del mat´┐Ż.. (PDF:Cat / )

Comit´┐Ż de Medi Ambient

19 06 07 Transcrivim la carta que hem enviat recentment al Sr. Josep Oliu, president de Banc Sabadell. (PDF:Cat / Cas / Gal)

B30: La perpetuaci´┐Ż de l´┐Żerror

12 03 07 L´┐Żedifici de la B30 no estava destinat a albergar els treballadors i treballadores del Banc de Sabadell, sin´┐Ż que estava destinat a la venda o lloguer a altres empreses. (PDF:Cat.)

Formaci´┐Ż sobre medi ambient

17 02 07 El cinisme que est´┐Ż demostrant Banc Sabadell amb refer´┐Żncia al medi ambient no t´┐Ż l´┐Żmit. Ens insta a tots els empleats a fer obligat´┐Żriament un curs sobre el Sistema de Gesti´┐Ż del Medi Ambient i ens deixa clar que ´┐Żs per poder acomplir els requisits necessaris i obtenir la ISO 14001-2004. (PDF:Cat.)

[1]  Siguiente »

Logos y Marcas propiedad de sus respectivos autores
Se permite la reproducci´┐Żn total o parcial de todos los contenidos siempre que se cite la fuente y se enlace con el original
a excepci´┐Żn de los que indique lo contrario
RSS ´┐Ż COMFIA-CCOO.[0] Accesibilidad - [8] Pol´┐Żtica de privacidad - [9] Contactar con Asociaci´┐Żn de Internautas