externalizacion

anar a men´┐Ż
anar a not´┐Żcies

[Negociacion Colectiva]  [Salud Laboral]  [Mujer]  [Prevision Social]  [Ciberderechos]  [Jornada]  [Salario]  [Formacion]  [Fusiones]  [Empleo]  [Beneficios Sociales]  [Socio Economico]  [Mobbing]  [Servicios]  [Elecciones]  [Carrera profesional]  [Internet]  [ofertasocio]  [ofertasmotor]  [ofertasvacaciones]  [ofertassalud]  [Consumo]  [Medio ambiente]  [RSE]  [externalizacion]  [Cooperaci´┐Żn]  [Ofertas del mes]  [Bsis]  [Huelga]  [Divulgacion]  [teletrabajo]  [elecciones sindicales]  [Reforma Laboral]  [Sector Financiero]  [ERTE]  

Noticies

Declaracions de Mar´┐Ża Garc´┐Ża, secret´┐Żria general de CCOO Grup Banc Sabadell

27-12-11 "No volem, no podem alarmar, la intenci´┐Ż ´┐Żs negociar en la integraci´┐Ż de la CAM"
Comunicat conjunt de les dues seccions sindicals de COMFIA-CCOO grup Banc Sabadell i CAM

Resum de la reuni´┐Ż dels sindicats de la CAM amb la direcci´┐Ż del Banc Sabadell

22-12-11 Amb data d'avui Banco CAM continua administrat pel FROB. Previsiblement ser´┐Ż durant el mes de mar´┐Ż de 2012 que Banc Sabadell tindr´┐Ż el control absolut de l'entitat. Ens han informat que per a l'any 2012 compten amb el 100% de la plantilla actual de Banco CAM y de les seves empreses participades. Durant aquest any la intenci´┐Ż de Banc Sabadell ´┐Żs concretar on hi ha excedents de personal i negociar un acord laboral no traum´┐Żtic que s'aplicar´┐Ż a 2013.

Segueix en vigor l´┐ŻERO signat en la CAM fins a final d´┐Żany

Integraci´┐Ż de la CAM a Banc Sabadell

13-12-11 El Banc de Sabadell presentar´┐Ż als representants dels treballadors propostes de negociaci´┐Ż que facilitin un proc´┐Żs d´┐Żintegraci´┐Ż el menys traum´┐Żtic possible.
CCOO exigir´┐Ż garanties d'ocupaci´┐Ż que donin seguretat a les plantilles de la CAM i de Banc Sabadell.

COMFIA CCOO valora positivament l'adjudicaci´┐Ż de la CAM a Banc de Sabadell

08-12-11 L'operaci´┐Ż ha de garantir la viabilitat de l'entitat resultant i en conseq´┐Ż´┐Żncia dels m´┐Żs de 17.000 llocs de treball de la nova empresa.
OP PLUS - BBVA Murcia

Confirmada la apertura de un centro de OP PLUS en Murcia

El a´┐Żo pasado, remitimos de manera confidencial a nuestros afiliados y afiliadas en toda la Regi´┐Żn de Murcia una comunicaci´┐Żn interna para la Organizaci´┐Żn, anunciando la apertura de un Centro de OP PLUS en la Regi´┐Żn de Murcia.
Pens´┐Żvem que Banc Sabadell era experta en fusions

Caos i desgovern a Banco Guipuzcoano

11-05-11 La plantilla de BG es troba desemparada i demanda solucions ja, per la qual cosa exigim als responsables de tan lamentable situaci´┐Ż, prenguin mesurades urgentment.
Proyecto CORE - BBVA Estatal

Qui´┐Żn paga la reducci´┐Żn de costes

Ya nos han anunciado la externalizaci´┐Żn de los trabajos administrativos de las CBCs, a OP Plus. Se llama Proyecto CORE, se har´┐Ż entre 2011 y 2012, y se enmarca en la reducci´┐Żn de costes generalizada, cambiando ocupaci´┐Żn de calidad por empleo m´┐Żs barato. Afectar´┐Ż directamente a unas 800 personas de 586 CBCs.

Gaceta Sindical - BBVA Estatal

El derecho de HUELGA, un derecho INCUESTIONABLE

El derecho de huelga, junto con el de libertad sindical, est´┐Ż recogido en nuestra Constituci´┐Żn como un derecho fundamental incuestionable, que goza de un car´┐Żcter preeminente y de mayor protecci´┐Żn frente a la libertad a trabajar.

EAO - BBVA Estatal

Equipos de Apoyo Operativo. Otra oportunidad perdida.

Como resultado del pase de trabajo administrativo de Empresas a OPPLUS, se ampl´┐Ża nuevamente el n´┐Żmero de miembros de estos ´┐Żequipos´┐Ż. La creaci´┐Żn de los EAO se produjo hace m´┐Żs de un a´┐Żo. En aquellos momentos lo defin´┐Żamos como ´┐Żchapuza´┐Ż y el tiempo no ha hecho m´┐Żs que darnos la raz´┐Żn.

Comit´┐Ż de Empresa Europeo

Declaraci´┐Żn formal de los representantes de los trabajadores en el Comit´┐Ż de Empresa Europeo

acordado de forma un´┐Żnime en la reuni´┐Żn celebrada en Madrid el 15 de marzo de 2010.

COMFIA-CCOO denuncia que TEAMLOG i HP volen deixar a 170 treballadors en l'atur

HP decideix deslocalizar el projecte que tenia des de 2002 amb TEAMLOG per baixar costos, acabant aix´┐Ż el contracte que els unia i deixant 170 empleats en l'atur. COMFIA-CCOO convoca mobilitzacions davant l'empresa per la seva despreocupaci´┐Ż i falta de resposta a la reiterada crida a la negociaci´┐Ż.
El lliurament el passat dia 22 de juliol de 28 cartes d'acomiadament, la Direcci´┐Ż de l'Empresa va escenificar la seva decisi´┐Ż de trencar el di´┐Żleg

Viabilitat de Zurich a Espanya

06-08-2009 Ara ja coneixem que, mentre que la Representaci´┐Ż dels Treballadors insist´┐Żem en la necessitat d'abordar els problemes a trav´┐Żs de la negociaci´┐Ż col´┐Żlectiva, l'actual Direcci´┐Ż havia adoptat la decisi´┐Ż d'abandonar el di´┐Żleg i optar per acomiadaments selectius.

CCOO Grup Banc Sabadell ha pactat amb Zurich l'homologaci´┐Ż de les condicions salarials i socials dels treballadors

10-07-2009 Despr´┐Żs d'intenses i llargues negociacions, presentem l'acord d'homologaci´┐Ż de les condicions socials i econ´┐Żmiques per a tota la plantilla de Banca d'Assegurances.
La plantilla d´┐Żorigen podr´┐Ż tornar a BS, en el cas que BS3 es vengui a una empresa que NO sigui un banc o una caixa.

Acord a Banc Sabadell: valors podem ser tots

06-07-2009 La combinaci´┐Ż de negociaci´┐Ż i pressi´┐Ż (que va tenir el seu punt m´┐Żs alt a la concentraci´┐Ż de treballadors de la 901 a les portes de l´┐Żedifici de Pla´┐Ża Catalunya) ha donat com a resultat un acord que hem signat el 88,68% de la representaci´┐Ż sindical de Banc Sabadell.
SEGURCAIXA HOLDING

COMFIA-CCOO tanca amb SegurCaixa un bon acord respecte al proc´┐Żs d´┐Żexternalitzaci´┐Ż del Call Center

La nostra valoraci´┐Ż global ´┐Żs que es tracta d´┐Żun bon acord.
COMFIA-CCOO convoca una concentraci´┐Ż de delegats i delegades del sector dels serveis inform´┐Żtics davant ´┐Żla Caixa´┐Ż per al dimarts 30 de juny

CCOO denuncia la rebaixa de tarifes imposat per les empreses clients que posa en perill el sector de les TIC

La Federaci´┐Ż de Serveis Financers i Administratius de CCOO (COMFIA-CCOO) inicia una s´┐Żrie d'accions de protesta contra la rebaixa de tarifes que imposen les empreses clients, que posa en situaci´┐Ż de risc el sector de les Tecnologies de la Informaci´┐Ż i la Comunicaci´┐Ż (TIC), precaritzant i provocant una imminent deslocalitzaci´┐Ż del sector.

[1] [2] [3] [4]  Siguiente »

Logos y Marcas propiedad de sus respectivos autores
Se permite la reproducci´┐Żn total o parcial de todos los contenidos siempre que se cite la fuente y se enlace con el original
a excepci´┐Żn de los que indique lo contrario
RSS ´┐Ż COMFIA-CCOO.[0] Accesibilidad - [8] Pol´┐Żtica de privacidad - [9] Contactar con Asociaci´┐Żn de Internautas