Beneficios Sociales

anar a men´┐Ż
anar a not´┐Żcies

[Negociacion Colectiva]  [Salud Laboral]  [Mujer]  [Prevision Social]  [Ciberderechos]  [Jornada]  [Salario]  [Formacion]  [Fusiones]  [Empleo]  [Beneficios Sociales]  [Socio Economico]  [Mobbing]  [Servicios]  [Elecciones]  [Carrera profesional]  [Internet]  [ofertasocio]  [ofertasmotor]  [ofertasvacaciones]  [ofertassalud]  [Consumo]  [Medio ambiente]  [RSE]  [externalizacion]  [Cooperaci´┐Żn]  [Ofertas del mes]  [Bsis]  [Huelga]  [Divulgacion]  [teletrabajo]  [elecciones sindicales]  [Reforma Laboral]  [Sector Financiero]  [ERTE]  

Noticies

Es millora al 55% el descompte per l'asseguran´┐Ża de vida vinculada

Acord per a la modificaci´┐Ż del tipus d´┐Żinter´┐Żs dels pr´┐Żstecs immobiliaris

18-02-13 Afecta a tots els pr´┐Żstecs immobiliaris que es signin a partir de l´┐Żu d´┐Żabril de 2013. S´┐Żaplicar´┐Ż un inter´┐Żs del 70% del preu que marqui l´┐Żeuribor,  fixant un s´┐Żl d´┐Żun 1%.  En l´┐Żasseguran´┐Ża vinculada que es formalitzi amb Bansabadell Vida Corredur´┐Ża de Seguros, es far´┐Ż un descompte del 55% respecte al preu estandar.

Condiciones Bancarias - BBVA Estatal

Tipos de inter´┐Żs para 2013

CCOO os facilita circular con las nuevos Tipos de Inter´┐Żs 2013 para empleados y empleadas. Te recomendamos que guardes esta hoja para cuando te pueda hacer falta. En todo caso, si tienes que pedir alg´┐Żn cr´┐Żdito o tienes alguna duda, consulta siempre en primer lugar con tus Dlgds. de CCOO.
Petici´┐Ż a la Direcci´┐Ż de Recursos Humans de Banc Sabadell

Un dia de llic´┐Żncia retribu´┐Żda en el per´┐Żode de Nadal

29-11-12 De manera conjunta, CCOO, UGT i CSC hem demanat al banc un dia de llic´┐Żncia retribu´┐Żda en el per´┐Żode de Nadal per a tota la plantilla.
Beneficos Sociales - BBVA Estatal

Tipo inter´┐Żs Pr´┐Żstamos Hipotecarios Vivienda - P´┐Żliza Seguros 6.000.-´┐Ż

CCOO informa sobre dos temas de beneficios sociales; los intereses de los pr´┐Żstamos hipotecarios vivienda y el extracto de p´┐Żliza de seguros por 6.000.-´┐Ż. 
Contra les pol´┐Żtiques d'austeritat europees

#14N VAGA GENERAL

Lluita digital especial Vaga general  ++informaci´┐Ż

  GACETA SINDICAL  14N VAGA GENERAL HIST´┐ŻRICA!  

VIDEO 14N EL DIA DE VAGA GENERAL

Recull de premsa on surt COMFIA Catalunya i diverses galeries fotogr´┐Żfiques http://www.facebook.com/COMFIACCOOCatalunya

#14N VAGA GENERAL! CONTRA LES RETALLADES DE DRETS FONAMENTALS

Estem davant un conflicte que no ´┐Żs ´┐Żnicament laboral. Les conseq´┐Ż´┐Żncies de les pol´┐Żtiques que s'estan portant acabo perjudiquen a tota la societat, solament se salven, o fins i tot creixen amb la crisi, les elits economicofinanceres; per tant, tota la societat est´┐Ż cridada a secundar-la.
Ajuda escolar

Estudies? Tens fills en edat escolar?

05-10-2012 Tots els empleats i les empleades de grup Banc Sabadell en actiu tenim dret a unes ajudes per estudis propis i per als estudis dels nostres fills escolaritzats d´┐Żentre 0 i 23 anys.
LA MOBILITZACI´┐Ż CONTINUA!!

CCOO i la Plataforma Prou Retallades convoquen manifestaci´┐Ż en el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne

La Jornada Mundial pel Treball Digne, organitzada per la Confederaci´┐Ż Sindical Internacional (CSI), se celebra el 7 d´┐Żoctubre cada any des del 2008. Enguany CCOO convoca a Barcelona una manifestaci´┐Ż conjuntament amb UGT, USOC i la Plataforma Prou Retallades a Barcelona, el proper diumenge, dia 7, que comen´┐Żar´┐Ż a les 11.30 del migdia a la Pla´┐Ża Urquinaona, cru´┐Żlla amb Ronda de Sant Pere. Aquesta manifestaci´┐Ż ser´┐Ż una de les moltes que estan convocades arreu de l´┐ŻEstat.
Beneficios Sociales - BBVA Estatal

Tarjeta transporte p´┐Żblico

BBVA acaba de anunciar la comercializaci´┐Żn de la primera tarjeta transporte que permitir´┐Ż a las empresas ofrecer este sistema de pago a los empleados que se desplazan al trabajo en transporte p´┐Żblico. Pero, de momento, no en BBVA. En casa del herrero, cuchara de palo.
INTEGRACI´┐ŻN UNNIM - BBVA ESTATAL

Comunicado conjunto CCOO, SEC y UGT

Comunicado conjunto de los sindicatos sobre la integraci´┐Żn de Unnim en BBVA, confeccionado como conclusi´┐Żn de la reuni´┐Żn conjunta, mantenida el 12 de setiembre, entre estos sindicatos con representaci´┐Żn en BBVA y Unnim.

COMFIA-CCOO rebutja el pla de reestructuraci´┐Ż per a la integraci´┐Ż d'UNNIM en el BBVA

BBVA ha anunciat avui en reuni´┐Ż amb els sindicats la seva proposta de reestructuraci´┐Ż d'UNNIM, entitat adquirida el passat 27 de juliol al FROB despr´┐Żs de l'autoritzaci´┐Ż de la Comissi´┐Ż Europea.
INTEGRACI´┐Ż D'UNNIM A BBVA - BBVA CATALUNYA

La integraci´┐Ż d'UNNIM, un repte per a la plantilla del BBVA

Amb l'adquisici´┐Ż formal d'Unnim (que al FROB li va costar 948 milions i al BBVA nom´┐Żs 1 ´┐Ż) el passat 27 de juliol, aquesta ja forma part del Grup BBVA i abans de 2 anys, perqu´┐Ż aix´┐Ż ho indica la Comissi´┐Ż Europea, estar´┐Ż completament integrada al banc.

Integraci´┐Żn en BBVA - UNIM

Unnim ya es propiedad de BBVA

Facilitamos un comunicado de CCOO - Unnim: ´┐ŻCARTA ABIERTA A BBVA´┐Ż, que han enviado a toda su plantilla, en el que se posicionan sobre la negociaci´┐Żn de la forma de integraci´┐Żn de dicha entidad en BBVA, de sus trabajadores y condiciones laborales.

Dijous 19 de juliol de 2012, a tot l'Estat, convocada per CCOO i UGT

Jornada de manifestacions per les retallades del Govern central DIGUEM PROU!!

CCOO i UGT sortiran al carrer el proper dijous 19 de juliol de 2012, a tot l'Estat. Ambd´┐Żs sindicats volen convocar la ciutadania a protestar per denunciar les dures mesures anunciades l'11 de juliol passat pel president del Govern espanyol, Mariano Rajoy, unes mesures que perjudiquen especialment els aturats, els empleats p´┐Żblics, els pensionistes, i que generen m´┐Żs atur i recessi´┐Ż econ´┐Żmica.
GACETA SINDICAL

Los nuevos recortes anunciados por el Gobierno no van a quedar sin respuesta

Gaceta Sindical especial de la convocatoria de manifestaciones en todo el pa´┐Żs para protestar el 19 de julio contra los nuevos recortes anunciados por el presidente del Gobierno, que afectan a las personas en paro, a los empleados p´┐Żblicos, a los pensionistas y que generan m´┐Żs desempleo y recesi´┐Żn econ´┐Żmica.
´┐ŻDonem cr´┐Żdit a la coeducaci´┐Ż

Assemblea de la Secretaria de la Dona de COMFIA-CCOO Catalunya

El passat dijous 14 de juny va tenir lloc l´┐ŻAssemblea anual organitzada per la Secretaria de la Dona de la Federaci´┐Ż de Serveis Financers , Administratius i T´┐Żcnics a la qual van assistir unes 70 persones ,delegats i delegades de COMFIA-CCOO Catalunya.

[1] [2] [3] [4] [5] [6] ... Siguiente »

Logos y Marcas propiedad de sus respectivos autores
Se permite la reproducci´┐Żn total o parcial de todos los contenidos siempre que se cite la fuente y se enlace con el original
a excepci´┐Żn de los que indique lo contrario
RSS ´┐Ż COMFIA-CCOO.[0] Accesibilidad - [8] Pol´┐Żtica de privacidad - [9] Contactar con Asociaci´┐Żn de Internautas