Ahorro

anar a men´┐Ż
anar a not´┐Żcies
anar a blocs informatius
Ir a P´┐Żgina sobre accesibilidad
Ir a P´┐Żgina de Inicio
Ir a P´┐Żgina de Texto
Ir a Mapa web
Ir a Buscador
Ir a Aviso Legal
Contactar con COMFIA
Cajas de Ahorro
catalß Castellano

Menu

Noticies

Secci´┐Ż Sindical Estatal Grup BMN
17-01-2013 La reuni´┐Ż que el dimecres 16 hem mantingut la representaci´┐Ż sindical de BMN amb la Direcci´┐Ż s'ha saldat amb...
04-09-2012 BBVA ha anunciat avui en reuni´┐Ż amb els sindicats la seva proposta de reestructuraci´┐Ż d'UNNIM, entitat adquirida el passat 27 de juliol al FROB despr´┐Żs de l'autoritzaci´┐Ż de la Comissi´┐Ż Europea.
El proper dilluns dia 13 de febrer, mobilitzacions a NGBanco
10-02-2012 Els treballadors i treballadores de Caixa Galicia, ara Banc, protesten pels acomiadaments que pret´┐Żn fer NGBanco al optar per reduir la seva pres´┐Żncia a Catalunya i voler acomiadar a la meitat de la plantilla, aix´┐Ż com en altres centres d´┐Żarreu de l´┐Żestat. COMFIA-CCOO denuncia que la mala gesti´┐Ż dels directius de NGBanco (abans Novacaixagalicia) que han abandonat l´┐Żentitat amb indemnitzacions milion´┐Żries, est´┐Ż repercutint negativament en la compta de resultats de l´┐Żentitat.
COMFIA-CCOO convoca concentracions i assemblees per al proper dilluns 13 de febrer en els centres de treball de NGBanco a Barcelona, Madrid, Vigo, Val´┐Żncia i Alacant.

    
M´┐Żs Noticies ...
[1] [2] [3] [4] [5] [6] ... Siguiente »

´┐ŻLTIMA HORA

Comfia Info

Blocs

DESTACADES
Preguntas m´┐Żs frecuentes

Medidas de Conciliaci´┐Żn de la Vida Familiar y laboral de la nueva Ley de Igualdad

De la aprobaci´┐Żn de la nueva Ley de Igualdad se despreden medidas sobre permiso de maternidad, paternidad, excedencias, vacaciones y permisos.
Logos y Marcas propiedad de sus respectivos autores
Se permite la reproducci´┐Żn total o parcial de todos los contenidos siempre que se cite la fuente y se enlace con el original
Logo COMFIA peque˝o
´┐Ż 1996-2011 COMFIA-CCOO
Aviso Legal - Contacto
íNuestro RSS! | RSS por seccionesRSS Secciones |Quienes somos | Adherida a la íUnion Network International! |íComisiones Obreras! |íDÝa a DÝa! |íAfricaefuture!