COMFIA

ir a menu
ir a noticias
ir a bloques informativos
Ir a Página sobre accesibilidad
Ir a Página de Inicio
Ir a Página de Texto
Ir a Mapa web
Ir a Buscador
Ir a Aviso Legal
Contactar con COMFIA
CCOO Sectores Financieros y Administrativos
catalá Castellano

Menu

Noticias

Paga de beneficis: el Tribunal Suprem ens dona la raó

El Tribunal Suprem confirma la sentència de la Audiència Nacional sobre la paga de beneficis.

22-02-2006 - 

Un cop coneguda la tant esperada Sentència del Tribunal Suprem, favorable totalment a les tesis mantingudes per CCOO, ens hem adreçat a la Direcció per tal que la faci definitivament efectiva i tot el personal afectat per la present demanda gaudeixi el més aviat possible del seu cobrament.

 

CCOO, amb data 4 de Maig del 2004, vàrem presentar Conflicte Col·lectiu contra Caixa Laietana, per la seva errònia aplicació del Art. 18 de Conveni Col·lectiu del any 1995, vigent aquest apartat fins el Juny del 2004 a casa nostra.

 

En síntesi reclamaven a l’ Entitat que la paga de beneficis es fes efectiva el quart any i no com aplicava la Caixa que demorava el cobrament d’aquesta paga fins el cinquè. Tant l’Audiència Nacional en sentència de data 13.10.2004 com la actual del Tribunal Suprem, ens donen la raó, i és per això que reclamen a la Caixa que aboni aquesta  paga pendent a tots els afectats i afectades.

 

Es lamentable que darrerament la via de solució a les nostres discrepàncies es tinguin que resoldre judicialment, i lamentem tanmateix que la Caixa no tingui un esperit més negociador. Esperem que la Direcció, amb aquestes sentències modifiqui la seva actitud.

 

La Direcció ha d’entendre que la Secció Sindical de CCOO té un compromís ferm d’aconseguir allò que considerem just i positiu per a tothom, i la via lògica es la negociació i el pacte, però si per manca de voluntat de l’altre part això no és possible no defugim de plantejar noves demandes.

 

Demanem a tots aquells afectats i afectades per la present demanda guanyada per CCOO, s’adrecin a la Secció Sindical de CCOO o a qualsevol dels seus delegats i delegades per tal d’analitzar la seva situació personal, quantificar-la, i per fer les comprovacions oportunes del que la Caixa li deu.

 

Esperem de vosaltres aquesta col·laboració.

 

Mataró, 18 d’octubre de 2005

Volver<<< Volver
ImprimirVersión para imprimir Impresora | Versión PDF PDF
Compartir este articulo:
Enviar artículo a un amigo:
Las direcciones de correo no se almacenan en parte alguna, simplemente son utilizadas para el envio del correo al destinatario


Bloques informativos

Salario
Logos y Marcas propiedad de sus respectivos autores
Se permite la reproducción total o parcial de todos los contenidos siempre que se cite la fuente y se enlace con el original
Logo COMFIA pequeño
© 1996-2014 COMFIA-CCOO
Aviso Legal - Contacto
¡Nuestro RSS! | RSS por seccionesRSS Secciones |Quienes somos | Adherida a la ¡Union Network International! |¡Comisiones Obreras! |¡Día a Día! |¡Africaefuture!